Zaterdag 27.8.2022 Tournooi Luctor Heinkenszand.

Vandaag sloten we de voorbereiding af. Om nu te zeggen dat ons team klaar is voor de beker annex competitie? Dat lijkt me niet. Juist vandaag met 3 wedstrijden van 45 min. Zouden we met de volledige selectie kunnen ( en moeten) aantreden.

Helaas was dat niet het geval. Maar weer werd wel duidelijk, dat onze ploeg ontzettend veel moeite heeft met de speldiscipline. Want loopt het even niet, dan regent het kaarten aan Ria-zijde en zakt het spel naar een bedenkelijk niveau.

Ook vandaag weer 2 rode kaarten en wel opnieuw voor Roy( die te laat was want hij had zich overslapen notabene) en voor Antoine, die zich negatief uitleefde vanaf de bank. Het is duidelijk dat daar de stafleden en spelers zich scheel en groen aan ergeren.

De resultaten??? Verlies tegen Groote Lindt ( 4-0 tegen een zaterdag 3de klasser)…Winst (3-1 met goals van Tolunay, Samet en Mike Desomville) tegen Wemeldinge en tot slot 2-3 verlies tegen Nieuwland . Dit na een 2-0 voorsprong door 2 goals van Tolunay.

De laatste 2 tegenstanders waren ook 4de klassers maar wel uit de zaterdagcompetitie. Kortom, nu het ook blessures begint te regenen ( volgens Antoine zijn Stijn, Tommy en Martin weken out) ziet het er niet al te rooskleurig uit voor ons eerste.

Maar, zo mijn oma altijd zei….uit de lelijkste ouders worden de mooiste kinderen geboren.