Wedstrijdverslag 3de oefenwedstrijd

Met 17 spelers voor de wedstrijdselectie was het de vraag of deze wedstrijd enig inzicht zou geven in de ploeg waarmee we straks de competitie gaan  spelen.

Welnu..voor de rust was het zeker aanvallend een goede partij van onze kant. Met Tolunay ( 1 goal) in het centrum en Samet ( 1 goal) en Mike Desomville( liefst 3  doelpunten) op de vleugels werd er vrolijk op los gescoord en dat met een defensie die de nul kon houden. Na rust met 6 wissels aan onze kant viel er aanzienlijk minder te genieten. Bassevelde kreeg zelfs een strafschop ( veroorzaakt maar ook mooi gestopt door Mike) en kon daarna ook tegenscoren. Gelukkig was het slotakkoord weer voor ons en Mike Stenzel bepaalde de eindstand op 1-6. Behalve de eerste zege zijn er ook zorgen. Immers de blessurelijst is weer uitgebreid met Stijn, die een zware enkelblessure opliep. Ook Samet kwam niet okselfris uit de strijd. Maar erger vind ik, dat we wederom ( na de 6 kaarten waarvan 1 x rood tegen Kaprijke) ook nu weer ACHT kaarten  kregen, waarvan 1x rood voor Tolunay. Als , ondanks advies van Arno om geen duels te zoeken en de mond tegen de scheidsrechter te houden,  we met een dergelijke instelling wedstrijden blijven spelen, zal de KNVB Ria-W met graagte weer een gepeperde rekening sturen. Maar we weten waar en hoe we de spelers hier het best op kunnen wijzen……Hopelijk staat iedereen hierachter!!