Verslag 1ste oefenwedstrijd dd 18.8.2022   Kaprijke Bentille- Ria-W  2-0 ( rus 1-0)

Na slechts 3 trainingen ging onze selectie de grens over om haar eerste oefenwedstrijd te spelen van het nieuwe seizoen. Met een uitgebreide kern ( 19 spelers) werd het dus flink wisselen voor Arno.

Je zag dat de ploeg gretig was, maar op een moeilijk bespeelbaar veld, was het lastig de vaak goed opgezette aanvallen te bekronen met doelpunten.

Kaprijke, al in training vanaf eind juli wist daar wel raad mee. Het verdedigde compact en loerde op een uitval. De meegereisde Ria-supporters dachten dat zo de 0-0 wel als ruststand kon worden opgetekend.

Gelukkig bleef uw reporter wel tot het einde en kon zo zien, dat de laatste aanval van Kaprijke succesvol werd afgerond, dus 1-0 op het bord.

Na rust met 8 wissels aan Ria-W zijde verliep grotendeels op dezelfde wijze. Ria-W combineerde goed tot aan de zone van de waarheid en Kaprijke counterde na de 2-0. Dit leidde toch wel tot enige frustratie aan onze kant met gele kaarten en zelfs een rode kaart tot gevolg.

De les die we hieruit kunnen trekken is duidelijk….Hou het kopje erbij en vermijd gedonder in het veld. Maar ja, dit is een euvel uit het verleden, dat maar niet wil verdwijnen.