Ria-W 1- Vogelwaarde 1…..3-2 ( rust 2-1)

We wisten op voorhand dat Vogelwaarde geen makkelijke tegenstander zou worden. En omdat een gelijkspel voor ons voldoende was om ons voor de volgende ronde te kwalificeren, hink je dan gauw op 2 gedachten.

Zo ook vandaag….Ria-W was technisch de betere, maar de beste kansen waren voor Vogelwaarde. Niemand was dan ook verbaasd dat zij de leiding namen. Toen waren de zaken duidelijk. Ria-W moest scoren.

En dat gebeurde ook…Nog voor rust hadden we de zaak in ons voordeel doen kantelen dankzij goals van Rico en Ertrugul.

Toen na rust Tolunay de score op 3-1 bracht was de wedstrijd gespeeld, maar daar dacht Vogelwaarde anders over. Een penalty bracht hen terug in de wedstrijd, maar onder leiding van captain Tom werd niets meer weggegeven en eindigde de partij in 3-2. Ria-W zit sinds lange tijd weer eens in de knock out fase. We wachten met spanning de “loting”af.