Maandag 6 juni 2022 – RIA(W)-BIERVLIET   3-1

Wie afgelopen winter had voorspeld dat deze competitie uiteindelijk in zijn geheel zou worden uitgespeeld zou versleten zijn voor een geweldige optimist.

Welnu,het is wel gebeurd. We speelden op 6 juni onze laatste “thuis”-wedstrijd in Axel tegen Biervliet. Ook voor hen was het een historische wedstrijd, vv Biervliet houdt op te bestaan als zelfstandige club.

Je kon merken , dat Biervliet er nog een keer vol voor wilde gaan. Het streed met een voorbeeldige inzet en kwamen daardoor ook verdiend op 0-1.

Ria-W rechtte de rug en via een pingel , koel benut door Rico, werd het 1-1 en die stand bleef op het bord tot de rust. Na de thee werd Ria-W de bovenliggende ploeg, mede gesteund door de sterke wind in de rug.

Dankzij twee goals ( van Yenten en Samed) werd uiteindelijk de zege  binnengehaald. Deze wedstrijd gaf toch hoop voor de eindronde waar velen het gemis van Tolunay vooraf zien als een niet te compenseren gemis.

Een ding weten we zeker….we spelen in de 2de ronde een thuiswedstrijd tegen een sterke Brabantse tegenstander maar wie????? We houden U op de hoogte