Hierbij een verslag van onze 2de oefenwedstrijd

Zaterdag 20 augustus  trad ons eerste elftal in Axel aan tegen FC Axel voor haar 2de oefenwedstrijd.

Na een zeer goed begin nam Axel na zo’n 20 minuten het initiatief over. Dit leidde dan ook in een verdiende voorsprong. Nog voor de pauze verhoogde Axel de voorsprong na 2-0.

We hadden vandaag een paar afwezigen, zodat Arno maar zes keer moest wisselen in de rust. Ook Axel wisselde naar hartenlust. De teams , die speelden in de 2de helft hielden elkaar beter in evenwicht.

Hoewel er nog kansen genoeg waren om de score te veranderen, bleef het bij die 2-0. Conclusies kunnen nog niet getrokken worden na amper 2 oefenwedstrijden en 3 trainingen. Enkel cijfers spreken.

Nog niet gescoord en elke match 2 doelpunten toestaan. Gelukkig zijn er nog zaken te verbeteren en zijn  er nog 5 weken alvorens de angstgegner Groede naar (Axel???) ons komt.

Donderdag wacht Bassevelde.