22 mei 2022 Ria-W-Groede 3-3

De op een na laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie stond in het teken van het behouden van onze status, namelijk het winnen van alle thuiswedstrijden.

Nu is Groede al jaren een angstgegner voor ons team en zo ook deze middag. Hoewel Groede behoorlijk gehandicapt aan de aftrap verscheen ( volgens hun bestuur misten ze 6 basisspelers) lukte het de rood-roden niet om een snel verworven 3-0 voorsprong vast te houden.

Een goed, zeg maar fantastisch begin resulteerde in een 3-0 voorsprong dankzij goals van  Tolunay (2x waaronder een pingel) en Jenten ( zijn eerste in Ria-W dienst). Maar amper uitgejuicht scoorde Groede al tegen.

Toen vlak voor de rust de aansluitingstreffer gemaakt werd, begonnen we al licht te transpireren. En ja hoor…vlak na rust scoorde , wie anders dan Bart van de Hemel, de gelijkmaker. Nog enkele hele of halve kansen konden we creeren, maar uiteindelijk bleef het bij 3-3.

Dit tot genoegen van Hontenisse, die door deze draw van ons, de titel binnenhaalde.