Ria(W)- DIA  1-2 ( rust 1-0)

Op deze prachtige donderdagavond startte Ria-W haar jacht op een 3de klasse ticket tegen DIA uit Teteringen.

Volgens insiders zou Ria-W vrij kansloos zijn tegen deze Brabantse opponent. Nou, dat bleek niet het geval. Weliswaar zonder Tolunay, maar met een brok onverzettelijkheid speelde onze mannen een bijna perfecte 1ste helft.

Het was dan ook niet onverdiend dat we met een 1-0 voorsprong gingen rusten. De 1-0 was werkelijk een beauty. Roy kogelde de bal van zo’n 20 meter stijf in het kruis.

Eigenlijk zou zo’n goal de beslissing moeten zijn.

De mannen van DIA geloofden echter nog steeds in hun kansen en na rust namen zij dan ook het initiatief. Langzaamaan leken de krachten uit onze benen weg te vloeien.

De 1-1 kwam er dan ook al vrij snel. Een ongelukkige strafschop besliste een tiental minuten later de match. Wie dacht dat Ria-W zich verloren gaf kwam bedrogen uit. Met hernieuwde energie togen de rooie richting Brabants doel en met de ingevallen Tolunay kregen we zowaar weer wat kansen/kansjes.

We gaven echt alles en de 2-2 had zomaar kunnen vallen. Helaas bleef de aansluitingstreffer uit en gaat DIA naar de finale ( zondag tegen BSC) en mogen wij op vakantie.

Nu overheerst de teleurstelling maar we kunnen spelers en staf feliciteren met een mooi seizoen. Een seizoen dat perspectief biedt voor de jaargang 2022-2023. Nu vakantie en in augustus knallen we er weer tegenaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *