U9

Kalender U9

1 oktober 2022 RIA-W U-9  tegen CLINGE U-9/2

Onze dappere mannen en vrouwen maakten er vandaag een waar doelpuntenfestijn van. Met grote inzet en bij vlagen goed voetbal werd een eclatante zege geboekt. Onlangs wonnen we van de eerste ploeg van Clinge U-9, dus was er angst dat we de U-9 /2 van de Malpertuus mannen zouden onderschatten. Gelukkig was dit niet het geval en toen scheidsrechter Sepp affloot stond de 9-2 op het bord.  Onze vaste doelpuntenmakers  ( Yehor,Jens,Das,Dymaro) deden allen een duit in het zakje maar de belangrijkste goal vandaag kwam toch van de schoen van Leon. De kleinste man van onze ploeg toonde daarmee aan zich goed thuis te voelen in ons team.

Zaterdag 24 september moesten we aantreden tegen HVV-Graauw 1. Voorwaar een zware opponent. Gelukkig waren zij met 9 spelers zodat we metmeer jongens en meisjes aan de bak konden.

Het ging lang redelijk met ons team, maar uiteindelijk moesten we toch met 9-1 een nederlaag slikken. Gelukkig redde Dymaro de eer voor ons team. Maar als we lekker toch 2x per wek kunnen trainen zal het spoedig beter gaan.

Want zoals al eerder gezegd…Groter veld, langer spelen en een coachende coach, dat is allemaal best wel wennen voor ons team.